Juristin laatima edunvalvonta- valtakirja suoraan sähköpostiin

Meiltä saat asiakirjan ja lakimiehen neuvonnan sisältävän paketin edulliseen hintaan.

  • Edullinen hinta 50€
  • Nopea, ymmärrettävä ja helppokäyttöinen palvelu
  • Lakimiehen neuvonta ja muotovaatimusten varmistaminen
Lue lisäätilaa tästä!

Edunvalvontavaltakirja kevyesti ja ymmärrettävästi

Edunvalontavaltakirja on asiakirja, jolla annetaan toiselle henkilölle oikeus edustaa itseään sitten, kun siihen ei enää itse kykene.

Valtakirjassa määritellään asiat, jotka valtuutus kattaa. Useimmiten valtakirjalla annetaan valtuutetulle oikeus edustaa itseään erityisesti taloudellisissa ja terveyteen liittyvissä asioissa.  

Valtuuttajan on ymmärrettävä riittävällä tavalla valtakirjan merkitys ja sisältö. Valtakirja tuleekin laatia hyvissä ajoin eli valtuuttajan ollessa vielä kykenevä päättämään omista asioistaan.  

Valtakirja tulee voimaan maistraatin (nykyisin DVV) vahvistuksen myötä vasta sitten, kun valtuuttaja on tullut kykenemättömäksi hoitamaan asioitaan. Vahvistamisen perusteena käytetään lääkärinlausuntoa valtuuttajan kyvyttömyydestä huolehtia asioistaan. Lopullisen päätöksen valtuutuksen voimaantulosta tekee Digi-ja väestötietovirasto.

Miten saan asiakirjan laadinnan käyntiin ja kuinka teen tilauksen?

Painamalla sivulta löytyvää "Tilaa tästä!" -painiketta pääset tekemään tilauksen, jonka jälkeen lakimiehemme auttaa löytämään tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Lakimiehemme varmistavat, että asiakirja on toiveenne mukainen ja täyttää kaikki lain asettamat vaatimukset. Tarvittaessa avustamme löytämään erilaisia vaihtoehtoja oman tahdon kirjaamiseksi pätevässä muodossa.

Jokaisen on syytä varmistaa oman tahdon toteutuminen

Edunvalvontavaltakirjalla päätetään itse siitä, kuka meitä edustaa, jos emme enää itse kykene.

Yksittäisille henkilöille
puolisoille
Valtakirjaa ei voi laatia liian aikaisin

Valtakirja voidaan laatia milloin tahansa sen tekijän täytettyä 18 vuotta. Viimeistään asiakirja on tehtävä, kun sen laatija kykenee vielä itse päättämäään asioistaan.

Pääsääntöiseti vasta 18-vuotiaana
Viimeistään oman henkisen kunnon  heikentyessä
Valtakirja rakennetaan aina omien toiveiden ympärille

Valtakirjan avulla voidaan päättää kenelle annetaan oikeus päättää omista asioista.

Päätetään valtuutettu ja kaksi varavaltuutettua
päätetään mistä asioista oikeus päättää

Tilaa edunvalvontavaltakirja kiinteään hintaan 50 € (sis. alv)


Edunvalvontavaltakirjan tilaaminen Kevytjuridiikalta on helppoa, edullista ja turvallista. Tilaukseen sisältyy räätälöity asiakirja ja 30 minuuttia lakimiehen neuvontaa täydellä 100%:n tyytyväisyystakuulla.  Maksaminen tapahtuu valintanne mukaan joko laskulla asiakirjan laadinnan jälkeen tai pankkikortilla tilauksen yhteydessä.

Tehtyänne tilauksen siirtyy toimeksianto automaattisesti lakimiehen pöydälle. Lakimies katsoo lähtötiedot tämän jälkeen tarkasti läpi ja tekee tarvittavat lisäkysymykset ja selvitykset sähköpostitse. Koottujen tietojen avulla saamme toimitettua ensimmäisen version asiakirjasta sähköpostiinne nopeasti ja turvallisesti.

Ensimmäisen version jälkeen teemme asiakirjaan vielä tarvittavia muutoksia, lisäyksiä ja täsmennyksiä kunnes asiakirja on toiveidenne mukainen. Tarkistamme samalla, että asiakirja varmasti täyttää lain vaatimukset ja ohjaamme asiakirjan allekirjoittamisessa ja ohjaamme hoitamaan muut tarvittavat toimenpiteet asianmukaisesti kuntoon. Kaikki muutokset, päivitykset ja asiakirjan toimitus sähköisesti sisältyvät kiinteään hintaan, eikä teidän tarvitse pelätä minkäänlaisia yllätyskuluja.

Asiakastyytyväisyys
⭐⭐⭐⭐⭐

Olemme avustaneet jo yli tuhatta yksityishenkilöä varmistamaan tahtonsa ja oikeutensa korkeatasoisten ja ymmärrettävien asiakirjojemme avulla.

Asiakkaita ympäri Suomen
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere,
Turku, Oulu + yli 100 muuta kaupunkia

"Kiitokset asiakirjasta. Erittäin hyvä ja vaivaton palvelu teillä. Tulen kyllä suosittelemaan muillekin teidän palveluja!"

Tuleva sulhanen
Hollola

"Kiitos ystävällisestä ja nopeasta palvelusta sekä neuvoista."

Morsian
Tampere

Korkea laatu ja järkevä hintataso

"Kevytjuridiikka tarjoaa  uuden, paremman tavan hoitaa lakiasiat optimaaliseen kuntoon.

Viimeisintä teknologiaa ja tehokkaita palvelumalleja hyödyntämällä kykenemme  ratkaisemaan vaativatkin lakiasiat tehokkaasti, nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Kustannustehokkuutta unohtamatta!"

— Toimitusjohtaja, päälakimies Lakipalvelu Kevytjuridiikka Oy

Haluatko lisätietoa?

Lakimiehemme auttavat mielellään vastaamaan lisäkysymyksiin.
Ota yhteyttä
Tilaa tästä!