YLÖS
Tervetuloa Kevytjuridiikan verkkopalveluun!

Kohti parempia juridisia järjestelmiä.
Yhdessä.

Yhteistyö Kevytjuridiikan kanssa

+100

Automatisoituja monimutkaisia juridisia prosesseja.

0h

Juristin aikaa tuhlattuna hallinnolliseen työhön

Automaatiojärjestelmän skaalautuvuus

Lakipalvelut 2020-luvulla ja sen jälkeen

Lakipalveluiden ja juridisten prosessien kehityspotentiaali on globaalissa mittakaavassa valtava, vaikka käytännön tasolla muutos on vasta alkamassa.

Valtaosa alan toimijoista tyytyy edelleen tarjoamaan, ja sidosryhmät sekä asiakkaat tyytyvät vastaanottamaan, vanhan palvelumallin mukaisia ratkaisuja. Tässä ei ole mitään ihmeellistä sillä vanha tapa on edelleen monelle alan toimijalle tuottava, ja sidosryhmille tuttu ja turvallinen ratkaisu. Tämä johtaa useimmiten siihen, että vanhaa paketoidaan vain hieman uudempaan kääreeseen pintapuolisilla Legal Tech ja Legal Design -ratkaisuilla. Todellinen suurempi muutos on kuitenkin vääjäämättä edessä.

Kevytjuridiikka on toimija, jolla ei ole menneisyyden rajoitteita. Olemme osoittaneet, että uusille palvelumalleille on vahva kysyntä ja kohdennetulla teknologian ja automatisoinnin hyödyntämisellä voidaan tuottaa lakipalveluita ennennäkemättömän tehokkaasti.

Olemme yksi harvoista digitaalisista lakipalveluista, joka on harjoittanut kannattavaa liiketoimintaa ensimmäisestä päivästä alkaen.

Matkamme on kuitenkin vasta alussa ja etsimme aktiivisesti yhteistyökumppaneita, jotka jakavat visiomme, arvopohjamme ja liiketaloudelliset tavoitteemme.

Mikäli teitä kiinnostaa lähteä rakentamaan parempaa tulevaisuutta yhdessä, keskustelemme mielellämme lisää.

Yhteyden saat lähettämällä viestiä osoitteeseen johannes@kevytjuridiikka.fi.

Hae verkkopalvelusta antamalla hakusana alle: