Tilaa Avioehto kiinteään hintaan 95€ (sis. alv).


Avioehtosopimuksen tilaaminen Kevytjuridiikalta on helppoa, edullista ja turvallista. Tilaukseen sisältyy räätälöity asiakirja ja 45 minuuttia lakimiehen neuvontaa täydellä 100%:n tyytyväisyystakuulla.  Maksaminen tapahtuu laskulla ja 14 päivän maksuajalla vasta sen jälkeen, kun asiakirja on valmis.

Tehtyänne avioehtotilauksen alla olevalla lomakkeella siirtyy toimeksianto automaattisesti lakimiehen pöydälle. Lakimies katsoo lähtötiedot tämän jälkeen tarkasti läpi ja tekee tarvittavat lisäkysymykset ja selvitykset sähköpostitse. Koottujen tietojen avulla saamme toimitettua ensimmäisen version avioehdosta  sähköpostiinne nopeasti ja turvallisesti. Ensimmäisen version jälkeen teemme avioehtosopimukseen vielä tarvittavia muutoksia, lisäyksiä ja täsmennyksiä kunnes asiakirja on toiveenne mukainen. Tarkistamme samalla, että asiakirja varmasti täyttää lain vaatimukset ja ohjaamme rekisteröinnin saattamisessa asianmukaisesti loppuun. Kaikki muutokset, päivitykset ja asiakirjan toimitus sähköisesti sisältyvät kiinteään hintaan, eikä asiakkaana tarvitse pelätä minkäänlaisia yllätyskuluja.

Avioehdon laadinnan  saatte käyntiin täyttämällä allaolevan tilauslomakkeen. Laadimme avioehtoja suomenkielisenä ja kaksikielisinä (suomi-englanti).

Kiitos, tietojen lähettäminen onnistui! 

Palaamme asiaan pikapuoliin.
Hups! Jotain meni vikaan viestiä lähettäessä. Pyydämme tarkistamaan tiedot.
Turvallinen ja luotettava lakipalvelu

Tehokas palvelumalli takaa laadukkaan lopputuloksen

1. Lähetä tilaus verkon kautta

Asiakirjan laadinta saadaan käyntiin tällä sivulla olevan tilauslomakkeen kautta. Tilauksen yhteydessä  tarvitsee antaa ainoastaan tilaajan tiedot ja halutessanne   tiiviin kuvauksen lähtötilanteesta.

2. Tehokas alkukartoitus

Tilaus siirtyy  lähettämisen jälkeen samantien lakimiehen pöydälle. Tässä vaiheessa voit antaa myös tarkempia henkilötietoja erillisen kyselyn kautta. Lakimies tekee tarkentavia kysymyksiä tarpeen mukaan.

3.  Ensimmäisen version laadinta

Lakimiehelle syntyy hyvin nopeasti kattava käsitys tarpeistanne. Nämä pyritään viemään mahdollisimman nopeasti asiakirjan muotoon. Lähetämme  asiakirjan myös asiakkaan nähtäväksi heti ensimmäisen version valmistuttua..

4. Tarvittavat päivitykset ja täsmennykset

Ensimmäinen versio saattaa  olla samantien täysin optimaalinen, mutta tarvittaessa päivitämme asiakirjaa, henkilötietoja ja muita yksityiskohtia niin monta kierrosta kuin on tarve.

5. Valmis asiakirja sähköpostiin

Päivitysten jälkeen asiakirjalle tehdään lopputarkastus ja sen soveltuvuus  varmistetaan vielä uudestaan. Valmis asiakirja toimitetaan suoraan  sähköpostiinne.

6. Tuki ja ohjaus jatkotoimissa

Ohjaamme ja neuvomme  jatkotoimissa tarpeen mukaan. Annamme selkeän ohjeistuksen tarvittavista toimista liittyen mm.  asiakirjan allekirjoittamiseen, rekisteröintiin ja todistajien kelpoisuuden varmistamiseen.

Asiakastyytyväisyys
⭐⭐⭐⭐⭐

Pelkästään tämän vuoden aikana olemme avustaneet yli sataa pariskuntaa, puolisoa tai yrittäjää kirjaamaan tahtonsa omaisuuden jakautumisesta selkeän ja ymmärrettävän avioehdon muotoon.

Asiakkaita ympäri Suomen
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere,
Turku, Oulu + 17 muuta kaupunkia

"Kiitokset asiakirjasta. Erittäin hyvä ja vaivaton palvelu teillä. Tulen kyllä suosittelemaan muillekin teidän palveluja!"

Tuleva sulhanen
Hollola

"Kiitos ystävällisestä ja nopeasta palvelusta sekä neuvoista."

Morsian
Tampere

Avioehto pähkinänkuoressa

Naimisiin mennessä puolisoille syntyy avio-oikeus toistensa omaisuuteen. Tätä oikeutta voidaan rajoittaa laatimalla avioehtosopimus, joka saatetaan voimaan maistraattiin rekisteröimällä. Avio-oikeus puolison omaisuuteen voidaan rajata koskemaan kaikkea omaisuutta tai vain tiettyä omaisuutta. Avio-oikeuden rajaus voidaan asettaa koskemaan myös vain toista puolisoa.

Tyypillisiä tilanteita, joissa avioehdon laadinta on ehdottomasti suositeltavaa ovat toisen aviopuolison yritystoiminta, raskaat taloudelliset velvoitteet tai esimerkiksi aviopuolison suvun omistaman omaisuuden, kuten kesämökin, säilyttäminen suvussa. Avioehto on suositeltavaa laatia myös silloin, kun aviopuolisoilla on selkeästi erillistä omaisuutta tai erillisiä lapsia. Avioehto on myös aina syytä yhtenäistää mahdollisen testamentin määräysten kanssa.

Avioehdon voi laatia itsekin, mutta todellinen hyöty ja määräysten tarkoituksenmukaisuus on useimmiten syytä miettiä yhdessä asiantuntijan kanssa. Myös avioehdon tekemättä jättäminen on syytä tehdä perustellun näkemyksen kautta osana henkilökohtaisen, perheen ja puolisoiden välisen varallisuuden laajempaa suunnittelua.

Vastoin yleistä harhaluuloa, avioehto ei ole ainoastaan avioeron varalle valmisteltava sopimus. Suuri osa avioliitoista päättyy luonnollisella tavalla toisen puolison kuolemaan ja avioehtoa koskevat päätökset vaikuttavat suoraan myös mm. testamentin täytäntöönpanon ja näihin liittyviin verotuskysymyksiin.  

Avioehtoa koskevat päätökset kannattaa myös tehdä ajoissa. Avioehtoa ei ole mahdollista rekisteröidä puolison kuoleman tai avioeroprosessin vireille tulon jälkeen. Tästäkin yhteiselämään liittyvästä asiasta on siis hyvä sopia etukäteen - mieluiten silloin, kun yhteistä elämää lähdetään rakentamaan. 

Palvelua Aitoon Tarpeeseen

Olemme ennakoivan ja ennaltaehkäisevän juridiikan ammattilaisia. Pyydä tarkempi ratkaisuehdotuksemme tilanteeseesi ottamalla yhteyttä tai tutustu palveluihimme lisää alla olevista linkeistä.