Kevytjuridiikan tarina

Lakipalvelu Kevytjuridikka Oy on vuonna 2017 perustettu lakiasiaintoimisto, joka on erikoistunut ennaltaehkäisevään ja ennakoivaan juridiikkaan. Toisin sanoen kaiken toimintamme keskiössä on tuottaa palveluita, joiden avulla asiakkaamme kykenevät hoitamaan lakiasiat kuntoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Toimintaamme ohjaavat kolme tärkeintä periaatetta – korkean asiantuntijuuden tarjoaminen, asiakkaan oman tahdon toteutuminen ja kustannustehokkuus.

Palvelumme rakentuu hyvin erilaisille lähtökohdille verrattuna perinteisiin alan toimijoihin.

Pyrimme ensinnäkin tekemään lakiasioiden hoitamisesta mahdollisimman mutkatonta ja panostamme jatkuvasti asiakaskokemuksen kehittämiseen. Ylivoimaisesti suurin osa palveluistamme toteutetaan alusta loppuun verkon kautta. Olemme automatisoineet valtaosan toistuvasta työstä, jolloin kykenemme tarjoamaan palveluitamme huomattavasti useimpia kilpailijoitamme edullisemmin.

Tarjolla on nykypäivänä paljon myös ns. tee se itse -palveluita, joissa juristin työ pyritään automatisoimaan kokonaisuudessaan. Näiden ongelmana on lähes poikkeuksetta se, että lakiasian lopullinen varmistaminen jää aina asiakkaan omalle vastuulle. Kevytjuridiikalla modernin teknologian hyödyntäminen onkin valjastettu oman toimintamme tehostamiseen ja korkean laadun varmistamiseen. Asiakkaamme saavat aina asiantuntijan vahvistuksen ja varmistuksen kaikkiin meiltä tilattuihin palveluihin, mutta kykenemme silti tarjoamaan palveluitamme huomattavasti perinteisiä toimijoita tehokkaammin.

Haluamme asiakkaidemme myös ymmärtävän työmme jälkeä ja pyrimme mm. käyttämään selkokieltä niin paljon kuin mahdollista. Hallitsemme toki myös perinteisen lakijargonin, mutta sitä tulisi mielestämme käyttää ainoastaan niissä tilanteissa, joissa se on aidosti perustelua ja tarpeellista.

Olemme avustaneet jo kymmeniä yrityksiä ja satoja yksityishenkilöitä hoitamaan lakiasiansa kuntoon. Tavoitteemme on kehittää toimintaamme joka päivä entistä paremmaksi ja pyrkiä kohti tavoitettamme, joka on Suomen ymmärrettävin lakipalvelu Suomen tyytyväisimmillä asiakkailla. Loputonta pykäläviidakkoa emme voi yksin muuttaa, mutta yksittäisen asiakkaan navigointia jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa voimme  keventää erittäin paljon.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle rakentamaan parempaa huomista. Juuri sellaisia kuin me ja yrityksemme ansaitsemme.

Ystävällisin terveisin,


Johannes Kuosmanen LL.M.
Toimitusjohtaja, päälakimies

johannes@kevytjuridiikka.fi
+358 50 430 1997

Haluatko lisätietoa?

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille maksuttoman lähtökartoituksen, jonka aikana  selvitämme palvelutarpeen ja annamme asiantuntijuuteen pohjautuvan suosituksemme asian ratkaisemiseksi.
Ota yhteyttä