YLÖS
Tervetuloa Kevytjuridiikan verkkopalveluun!

Rakennamme Suomen parasta lakipalvelua.

Kevytjuridiikan tarina

Lakipalvelu Kevytjuridikka Oy on vuonna 2017 perustettu lakiasiaintoimisto, joka on Suomen ensimmäisiä ensisijaisesti verkossa toimivia lakipalveluita. Olemme erikoistunut ennaltaehkäisevään ja ennakoivaan juridiikkaan. joka tarkoittaa sitä, että autamme asiakkaitamme hoitamaan tärkeimmät lakiasiat kuntoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa sovinnollisesti.

Toimintaamme ohjaavat kolme tärkeintä periaatetta – korkean asiantuntijuuden tarjoaminen, asiakkaan oman tahdon toteutuminen ja kustannustehokkuus. Palvelumme eroaa monella tavalla perinteisistä lakitoimistoista.

Ensinnäkin, kaiken toimintamme keskiössä on tuottaa palveluita, joiden avulla asiakkaamme kykenevät hoitamaan lakiasiat kuntoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Olemme ensimmäisiä puhtaasti ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään juridiikkaan keskittyneitä lakitoimistoja Suomessa.

Tämä tarkoittaa mm. sitä, että emme hoida lainkaan oikeudenkäyntejä. Asiakkaidemme asiat tulevatkin lähtökohtaisesti hoidetuksi hyvissä ajoin sovinnollisesti ilman tarvetta viedä asioita tuomiostuinten päätettäväksi.

Toiseksi, pyrimme  tekemään lakiasioiden hoitamisesta mahdollisimman mutkatonta ja panostamme jatkuvasti asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Ylivoimaisesti suurin osa palveluistamme toteutetaan alusta loppuun verkon kautta. Olemme automatisoineet valtaosan toistuvasta työstä, jolloin kykenemme tarjoamaan palveluitamme huomattavasti useimpia kilpailijoitamme edullisemmin. Tehokkaasti hyödynnetty teknologia mahdollistaa myös sen, että juristimme voivat keskittyä puhtaasti juridisten kysymsten ratkaisemiseen.

Kolmanneksi, pyrimme aina varmistamaan asiakkaan tahdon toteutumisen. Nykypäivänä on tarjolla runsaasti ns. tee se itse -palveluita, joissa juristin työ pyritään automatisoimaan kokonaisuudessaan. Näiden ongelmana on lähes poikkeuksetta se, että kyseessä olevan oikeudellisen toimenpiteen lopullinen varmistaminen jää lopulta asiakkaan omalle vastuulle palveluntarjoajan keskittyessä enemmän tekniseen puoleen. Tee-se-itse ratkaisut voivat johtaa hyvin vakaviin puutteisiin ja yllättäviin epämieluisiin lopputuloksiin.

Kevytjuridiikalla modernin teknologian hyödyntäminen on tee-se-itse -palveluista poiketen valjastettu juristien toiminnan tehostamiseen ja korkean laadun varmistamiseen. Asiakkaamme saavat oletusarvoisesti oikeudenalan asiantuntijan vahvistuksen ja varmistuksen kaikkiin Kevytjuridiikalta tilattuihin palveluihin ilman erillistä kustannusta, mutta kykenemme silti tarjoamaan palveluitamme huomattavasti perinteisiä toimijoita tehokkaammin.

Neljänneksi, haluamme asiakkaidemme ymmärtävän työmme jälkeä ja käytämme selkokieltä niin paljon kuin mahdollista. Hallitsemme toki myös perinteisen lakijargonin, mutta sitä tulee mielestämme käyttää ainoastaan niissä tilanteissa, joissa se on aidosti perustelua ja tarpeellista.

Viidenneksi, tavoitteemme on kehittää toimintaamme joka päivä entistä paremmaksi nimenoisesti asiakkaiden näkökulmasta. Meillä asiakkaan etu on myös meidän etu, joka ajaa meitä kohti seuraavaa tavoitettamme, joka on Suomen ymmärrettävin lakipalvelu Suomen tyytyväisimmillä asiakkailla.

Loputonta pykäläviidakkoa emme voi yksin muuttaa, mutta yksittäisen asiakkaan navigointia jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa voimme keventää erittäin paljon.

Meillä on ollut ilo avustaa jo tuhansia suomalaisia yksityishenkilöitä ja yrityksiä hoitamaan lakiasiansa kuntoon. Olemme nopeasti saavuttaneet tukevan aseman yhtenä luotetuimmista palveluntarjoajista useilla markkina-alueillamme.

Kevytjuridiikan matka on kuitenkin vasta alussa.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle rakentamaan parempia huomisia. Juuri sellaisia kuin kaikki me ja yrityksemme ansaitsemme.

Ystävällisin terveisin,

Johannes Kuosmanen LL.M.

Yrittäjä, Toimitusjohtaja, Head of Legal

Hae verkkopalvelusta antamalla hakusana alle: