Kevytjuridiikan tarina

Lakipalvelu Kevytjuridikka Oy on vuonna 2017 perustettu lakiasiaintoimisto, joka on erikoistunut ennaltaehkäisevään ja ennakoivaan juridiikkaan. Toisin sanoen kaiken toimintamme keskiössä on tuottaa palveluita, joiden avulla asiakkaamme kykenevät hoitamaan lakiasiat kuntoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Toimintaamme ohjaavat kolme tärkeintä periaatetta – korkean asiantuntijuuden tarjoaminen, asiakkaan oman tahdon toteutuminen ja kustannustehokkuus.

Palvelumme rakentuu hyvin erilaisille lähtökohdille verrattuna perinteisiin alan toimijoihin.

Pyrimme ensinnäkin tekemään lakiasioiden hoitamisesta mahdollisimman mutkatonta ja panostamme jatkuvasti asiakaskokemuksen kehittämiseen. Ylivoimaisesti suurin osa palveluistamme toteutetaan alusta loppuun verkon kautta. Olemme automatisoineet valtaosan toistuvasta työstä, jolloin kykenemme tarjoamaan palveluitamme huomattavasti useimpia kilpailijoitamme edullisemmin.

Tarjolla on nykypäivänä paljon myös ns. tee se itse -palveluita, joissa juristin työ pyritään automatisoimaan kokonaisuudessaan. Näiden ongelmana on lähes poikkeuksetta se, että lakiasian lopullinen varmistaminen jää aina asiakkaan omalle vastuulle. Kevytjuridiikalla modernin teknologian hyödyntäminen onkin valjastettu oman toimintamme tehostamiseen ja korkean laadun varmistamiseen. Asiakkaamme saavat aina asiantuntijan vahvistuksen ja varmistuksen kaikkiin meiltä tilattuihin palveluihin, mutta kykenemme silti tarjoamaan palveluitamme huomattavasti perinteisiä toimijoita tehokkaammin.

Haluamme asiakkaidemme myös ymmärtävän työmme jälkeä ja pyrimme mm. käyttämään selkokieltä niin paljon kuin mahdollista. Hallitsemme toki myös perinteisen lakijargonin, mutta sitä tulisi mielestämme käyttää ainoastaan niissä tilanteissa, joissa se on aidosti perustelua ja tarpeellista.

Olemme avustaneet jo kymmeniä yrityksiä ja satoja yksityishenkilöitä hoitamaan lakiasiansa kuntoon. Tavoitteemme on kehittää toimintaamme joka päivä entistä paremmaksi ja pyrkiä kohti tavoitettamme, joka on Suomen ymmärrettävin lakipalvelu Suomen tyytyväisimmillä asiakkailla. Loputonta pykäläviidakkoa emme voi yksin muuttaa, mutta yksittäisen asiakkaan navigointia jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa voimme  keventää erittäin paljon.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle rakentamaan parempaa huomista. Juuri sellaisia kuin me ja yrityksemme ansaitsemme.

Ystävällisin terveisin,

Johannes Kuosmanen LL.M.
Toimitusjohtaja, lakimies

johannes@kevytjuridiikka.fi
+358 50 430 1997

Kevytjuridiikan perustaja

Toimitusjohtaja
Johannes Kuosmanen LL.M.
Lakimies | Toimitusjohtaja | Yrittäjä

Johannes on toiminut lakimiehenä vuodesta 2011 lähtien. Hänellä on vankka kokemus yksityishenkilöiden ja yritysten oikeudellisesta neuvonnasta laajempaan strategiseen kumppanuuteen. Lakimiehen tehtävien Lisäksi hänellä on yli 15 vuoden kokemus yritystoiminnan eri osa-alueilta Suomessa ja kansainvälisesti EU:n alueella.

Johannes on valmistunut oikeustieteen maisteriksi (LL.M.) Maastrichtin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta kansainväliseen yritysjuridiikkaan erikoistuneena lakimiehenä. Lisäksi hän on suorittanut täydentäviä opintoja Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa ja suorittanut hyväksytysti mm. ammatillisen pätevyyskokeen, joka oikeuttaa toimimaan paitsi lakimiehen ammatissa myös tehtävissä, jotka edellyttävät suomalaista oikeustieteen maisterin tutkintoa.

Lakipalvelu Kevytjuridiikka Oy:n lisäksi Johannes on mukana usean muun yrityksen toiminnassa neuvonantajan, sijoittajan tai hallituksen jäsenen roolissa.

Haluatko lisätietoa?

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaille maksuttoman lähtökartoituksen, jonka avulla selvitämme palvelutarpeen ja annamme suosituksemme asian ratkaisemiseksi. Annamme samalla myös kustannusarvion.
Ota yhteyttä