Tarina

Mutkaton asiakaskokemus ja korkea tietotaito vahvistettuna modernin teknologian tuomilla eduilla. Siinä on paketti, josta henkilökohtaisesti innostun, kun kyse on nykyaikaisesta asiantuntijapalvelusta. Näistä lähtökohdista lähdin rakentamaan lakialalle sellaista palvelua, jota itsekin mielelläni yksityishenkilönä ja yrittäjänä käyttäisin.

Syntyi matalan kynnyksen lakipalvelu, jossa asiakkaista pidetään valtavan hyvää huolta hoitamalla heidän asiansa hyvissä ajoin priimakuntoon. Palvelu, jossa lakiasiat hoidetaan asiakkaan todellinen tarve edellä kustannuksien pysyessä hallinnassa. 

Toimintaamme ajaa ajatus siitä, että mitä laadukkaammin ja tehokkaammin asiakkaitamme autamme, sitä paremmin meillä itselläkin menee. Haluamme asiakkaidemme myös ymmärtävän työmme jälkeä, eikä vaikeaselkoisten termien taakse piiloutuminen kuulu ideologiaamme.

Käyttämällä juuri oikean määrän oikeaa teknologiaa oikeassa paikassa, kykenemme tuottamaan laadukkaita palveluita kaikille asiakasryhmille. 

Henkilökohtainen lupaukseni on rakentaa ja kehittää lakipalvelua, joka pyrkii tuottamaan Suomen ymmärrettävintä lakineuvontaa matalalla kynnyksellä.  Loputonta pykäläviidakkoa emme voi yksin muuttaa, mutta yksittäisen asiakkaan navigointia jatkuvasti monimutkaistuvassa maailmassa voimme ajoittain keventää uskomattoman paljon.

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle rakentamaan kevyitä ja hyvinvoivia elämiä. Juuri sellaisia kuin me ja yrityksemme ansaitsemme.

Ennakoitavaa ja turvallista huomista toivottaen,

Founder
Johannes Kuosmanen LL.M.
Toimitusjohtaja, päälakimies

0504301997
johannes@kevytjuridiikka.fi

Palvelua Aitoon Tarpeeseen

Olemme ennakoivan ja ennaltaehkäisevän juridiikan ammattilaisia. Lue lisää palveluistamme.

Siirry Palveluihin